Job i Nederlandene

Har du længe ledt efter et job i Nederlandene uden held, så hjælper vi dig med at kickstarte din søgen. Der er nemlig jævnligt ledige jobs i Nederlandene, og disse jobs skal du selvfølgelig ikke gå glip af. Har du mod på det, kan du skrive og sende din jobansøgning med henblik på at få et nyt job.

Lande, befolkning og areal

Nederlandene er et kongerige, der består af 4 selvstændige- og ligeværdige lande. Disse lande har hver sin regering og hver sin forfatning. Der er tale om henholdsvis Holland, Aruba, Curacao og Sint Maarten.

Holland: Holland er et konstitueret land i Nederlandene med omkring 16.800.000 indbyggere og et samlet areal på 41.500 km². Den primære valuta er Euro (EUR), hvilket adskiller sig fra de øvrige lande i Nederlandene. Landet er et af de tættest befolkede lande i Europa – dog med undtagelse af nogle af de mindre stater i Europa.

Aruba: Aruba er en ø i Caribien med 106.000 indbyggere, der er hollandsk besiddelse. Dog har øen sin egen hollandske guvernør og sit eget parlament. Øen ligger 45 kilometer fra Venezuelas kyst. Aruba fik sin selvstændige status i 1986. Den anvendte valuta i landet er Aruba-Florin (AWG)

Curacao: Curacao er en ø med 142.000 indbyggere, hvor øens hovedby er Willemstad. Landet har været en selvstændig stat siden 2010. Øen er placeret i den sydlige del af det caribiske hav. På øen taler man både papiamento, engelsk, nederlandsk og spansk. Den anvendte valuta i landet er Antillen-Gulden (ANG)

Sint Maarten: Sint Maarten er det mindste land i Nederlandene med blot 33.000 indbyggere. Landet har et samlet areal på blot 21 km². Den anvendte valuta i landet er Antillen-Gulden (ANG)

Kulturen i Nederlandene

Kulturen i Nederlandene afhænger meget af, om man besøger Holland, Aruba, Aruba eller Curacao. Nederlandene er bl.a. kendt for den kulturelle mangfoldighed, hvor der skal være plads til alle. Holland og de øvrige lande i Nederlandene er bl.a. også kendt for sine diger, kanaler, tulipanmarker og vindmøller.

Der er rigtigt mange seværdigheder og flotte naturområder i Nederlandene, som man har rig mulighed for at udforske, hvis man flytter dertil.

Leveomkostninger – Danmark VS Nederlandene

Det er svært at sammenligne leveomkostningerne i Danmark kontra Nederlandene. Det vil nemlig have stor indflydelse på dine leveomkostninger, hvorvidt du er bosat i det ene eller det andet land i Nederlandene.

Generelt kan man forvente, at det er billigere at leve i Nederlandene sammenlignet med Danmark. Man må påregne en reducering af sine udgifter på omkring 20-25 %, hvis man vælger at flytte fra Danmark til et af Nederlandene.

Find dit kommende job i Nederlandene 70 

Vil du gerne finde et job i Nederlandene, så kan du få glæde af vores service. I vores oversigt får du overblikket over ledige jobs i Holland og de øvrige lande. Tilmed får du direkte adgang til kontaktoplysninger på de enkelte arbejdsgivere.

Har du fundet et interessant job i Nederlandene, så bør du sende din jobansøgning, før det er for sent. Der vil typisk være opgivet en tidsfrist, som du naturligvis skal forsøge at overholde.