Job i Asien

Har du ikke noget imod at bo langt væk hjemmefra, så kan du undersøge dine muligheder for at få et job i Asien. Hos Find Job Abroad kan vi naturligvis hjælpe dig med at finde et job i et af de mange interessante lande i Asien. Vi guider dig gennem alt, hvad der er værd at vide, så du er klar til at bosætte dig og arbejde i Asien.

Sådan finder du et job i Asien

Selvom Asien befinder sig mange tusinde kilometer fra Danmark og Europa, så er det ikke ensbetydende med, at det er svært at finde et job. Vi har et ønske om, at det skal være nemt for alle danskere at finde et job i et asiatisk land. Netop derfor har vi lanceret vores gratis tjeneste, hvor du får overblikket over ledige jobs i Asien.

 

Skal du finde et job i Asien, behøves du ikke at besøge en asiatisk hjemmeside. Er du klar på et nyt og spændende eventyr, vil vi gerne hjælpe dig med at finde drømmejobbet. Der er altid mange ledige jobs i Asien, og listen bliver jævnligt opdateret.

Hvis du vil have et job i Asien, bør du først og fremmest overveje, hvorvidt du har præferencer i forhold til, hvilket land du vil bosætte dig i. Asien er stort, og der er mange spændende lande. Det er bl.a. populært at søge job i Kina, Filippierne og Thailand, hvor der er mange spændende jobmuligheder.

Dit kommende job behøves altså ikke være mere end ét klik væk. Vil du specificere din søgen mod ét land, kan du angive det på vores verdenskort.

Finder du et eller flere ledige jobs, som du synes er interessante, så kan du sende en jobansøgning allerede i dag. I jobannoncen bliver du altid introduceret for kontaktoplysninger, så du ved, hvor du skal sende din jobansøgning hen.

Jeg vil arbejde i Asien – Hvad skal jeg være opmærksom på?

Det behøves ikke at være særligt svært at finde et job i Asien. Dog skal du være opmærksom på, at der er nogle praktiske ting, som du skal tage højde for, hvis du planlægger at arbejde i et asiatisk land.

Hvis du vil bosætte dig og arbejde i Asien, skal du både have en arbejdstilladelse og en opholdstilladelse. Det er vigtigt, at du søger de to tilladelser i god tid, da det kan være en langvarig proces.

Der er stor forskel på, hvor svært det er at indhente opholdstilladelse og arbejdstilladelse i de forskellige lande i Asien. Det er f.eks. mere eller mindre umuligt at rejse ind i Nordkorea, hvor der stilles meget strenge krav til turister og andre udefrakommende. Har du brug for rådgivning, bør du altid tage kontakt til ambassaden, som bl.a. har specialiseret sig i den type sager.

Der er mange gode grunde til, at det er attraktivt at finde et job i Asien. Bosætter du dig i Asien, kan du bl.a. glæde dig over, at husleje, mad og transport er billigt. Man behøves altså ikke tjene en større formue, hvis det skal være realistisk at bo i Asien.

Find et job i udlandet i dag.

Begynd rejsen her