Job i Thailand

Vil du finde et job i Thailand, så kan vi hjælpe dig godt på vej. Der er rigtigt mange ledige jobs i Asien, hvor Thailand er et af de lande, der er repræsenteret i den store oversigt. Er du gået i stå på din jobjagt, hjælper vi dig med at komme tilbage på sporet. Tilmed giver dig overblikket over, hvad der er værd at vide om Thailand.

Befolkning, areal og landegrænser

Thailand er et kongedømme i Sydøstasien med 67 millioner indbyggere. Landet grænser bl.a. op til Burma, Laos og Cambodja. Hovedstaden er Bangkok, og det officielle sprog er Thai. Det samlede areal er på 514.000 km².

Staten blev dannet i 1238, og den nuværende premierminister er Prayuth Chan-ocha. Kongen i landet er Bhumibol Adulaydej, som overtog tronen efter Ananda Mahidols.

Den thailandske kultur

Den thailandske kultur adskiller sig på mange måder fra den vestlige kultur. I Thailand har man f.eks. en anderledes måde at hilse på, end vi er vant til i vesten I stedet for at hilse med håndtryk, omfavnelse eller kram, så bruger man i stedet et wai. Det vil sige, at man folder hænderne, mens man bukker hovedet. Det er en høflig måde at hilse på, og det er noget, som man hurtigt vil lære.

Vil man opleve kulturen i Thailand, så skal man være klar på at opleve både positive- og negative sider. Thailand er bl.a. kendt for Loy krathong / yee peng (en vigtig mærkedag), ligesom landet er kendt for sine mange lady boys. Er man kulturinteresseret, er det svært ikke at blive bidt af den thailandske kultur.

Find et job i udlandet i dag.

Ansøg nu

Find bolig og job.

Skal man finde en bolig i Thailand, kan det være en god idé at alliere sig med en engelsktalende ejendomsmægler / rådgiver. Det er generelt billigt at bosætte sig i Thailand, men man skal være tålmodig mht. at finde den helt rigtige bolig. Du kan med fordel påbegynde din boligjagt, før du rejser til Thailand. Har du allerede kigget på boliger, før du rejser, så har du en bedre idé om, hvilke boliger man kan købe / leje, og hvad det koster.

På mange måder minder det thailandske skattesystem om det danske. Der er bl.a. fokus på progressiv skat på indkomst samt skat på renteindtægter. Det er simpelt at betale skat i Thailand, hvor man skal udfylde en selvangivelse og aflevere den på et nærliggende skattekontor. I forhold til skatteregler er det bl.a. værd at være opmærksom på aftalen for dobbeltbeskatning, som Danmark og Thailand har indgået.

Leveomkostninger i landet

Der er ingen tvivl om, at det er væsentligt billigere at leve i Thailand sammenlignet med Danmark. Flytter du til Thailand, vil du opleve, at det er meget billigere at handle både dagligvarer, tøj og elektronik. Du behøves altså ikke have det samme høje rådighedsbeløb, som er nødvendigt, hvis du er bosat i Danmark.

Dog bør man naturligvis påregne nogle udgifter for flybilletter til Thailand. Planlægger du din rejse i god tid, har du typisk mulighed for at booke billige flybilletter.

De thailandske leveomkostninger er 41,94% lavere end i Danmark.

Se mere her

Begynd rejsen her

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.