Job i Portugal

Har du længe drømt om at finde et job i Portugal, så er du havnet på den rigtige side. Vi hjælper dig med kvalificeret jobs, så du kan finde drømmejobbet i Portugal.

Befolkning, indbyggere og areal

Portugal er et land i det sydvestlige Europa, der grænser op til Spanien og Atlanterhavet. I landet er der 10.500.000 indbyggere, og hovedstaden er Lissabon. Portugal har et samlet areal på 91.900 km².

Portugal er kendt som et land med høj levestandard og en avanceret økonomi. Eksporten i landet består bl.a. af fiskeprodukter, vin, beklædning og fodtøj. Tyskland, Spanien og Frankrig er de vigtigste handelspartnere i øjeblikket.

Det officielle sprog er portugisisk, men der er også en stor del af befolkningen, der kan tale flydende spansk, da de to sprog minder meget om hinanden.

Information om Portugal
Kulturen i Portugal

Den portugisiske kultur

Portugal er et land, der byder på en spændende kultur. I Portugal er der rig mulighed for at opleve fantastiske specialiteter, vine, sandstrande, fiskelejere og rødbrune klipper. Portugal er tidligere blevet kåret som et af de venligste lande i verden, hvilket vidner om, at du vil blive mødt af et venligt folkefærd.

Portugisere er kendt for at være imødekommende, åbne og livsglade. Man vil hurtigt føle sig hjemme i det sydvestlige land, hvor det ikke er muligt at sætte en finger på hverken kultur eller klima.

Find et job i udlandet i dag.

Ansøg nu

Find bolig i Portugal

Har du besluttet dig for at rejse til Portugal for at arbejde, så skal du selvfølgelig have fundet en bolig. I den anledning kan du overveje, om du ønsker at købe eller leje en bolig. Hvorvidt du bør vælge boligkøb eller boligleje vil bl.a. afhænge af, hvor lang tid du forventer at opholde dig i landet.

Det er generelt overskueligt at finde bolig i Portugal, hvor der findes mange dygtige ejendomsmæglere til at hjælpe dig. Det er billigere at bo i Portugal sammenlignet med Danmark. Det hænger naturligt sammen med de lave huslejepriser, men det er også billigt at handle mad, elektronik og beklædning i Portugal.

Bolig og job i Portugal
Leveomkostninger i Portugal

Arbejde i Portugal

Som dansk statsborger kan du frit rejse ind i Portugal, hvor du kan opholde dig i op til 3 måneder uden at foretage dig yderligere. Vil du bo og arbejde i Portugal i mere end 3 måneder, skal du søge om opholds- og arbejdstilladelse i landet.

Det er ganske ubesværet at få opholdstilladelse og arbejdstilladelse i Portugal, hvor reglerne er lempelige for EU-borgere. Sammenlignet med Spanien har Portugal en lav arbejdsløshed, hvor den aktuelle arbejdsløshedsprocent ligger på 13 %. Arbejdsløsheden i landet er faldende, hvilket har været med til at gøre det portugisiske arbejdsmarked særligt attraktivt.


De portugisiske leveomkostninger er 40,79% lavere end i Danmark.

Se mere her

Begynd rejsen her

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.