Job i Polen

Har du mod på et finde et job i et andet land end Danmark, så kunne du f.eks. overveje at finde et job i Polen. Det er måske netop dét land, hvor du kan finde dit kommende job, og hvor du kan udvikle dine faglige- og personlige kompetencer.

Befolkning, areal og landegrænser

Polen er et land i Centraleuropa med 38.483.000 indbyggere og et samlet areal på 312.700 km². Hovedstaden i Polen er Warszawa, og det officielle sprog i landet er polsk. Polen er det 9. største land i Europa og det 69. største land i verden.

Polen grænser bl.a. op til Tyskland, Ukraine, Slovakiet og Tjekkiet. Efter at Polen havde været delt mellem de nærmeste nabolande (Prøjsen, Østrig og Rusland), så blev Polen endnu en gang en selvstændig stat efter 1. verdenskrig i 1918. I dag er Polen medlem af både WTO, FN, NATO og mange andre store organisationer i øvrigt.

Den polske kultur

Polen betragtes som et af de mest kulturelle lande i Europa. Den centrale placering, påvirkninger fra forskellige nationer og en helt unik historie har været med til at udvikle en fascinerende kultur.

Landets mange turister og øvrige indrejsende bliver bl.a. tiltrukket af den polske gæstfrihed. Tilmed er der rigtigt mange udlændige, der rejser til Polen for at opleve de smukke traditioner, den vidunderlige natur og de historistiske bygningsværker. Selvom Polen også har visse negative sider, så er det alligevel et land, som flere og flere vælger at rejse til.

Find et job i udlandet i dag.

Ansøg nu

Find bolig og job.

Det er ubesværet at rejse ind i Polen, hvor der ikke bliver stillet uoverskuelige krav for EU-borgere.  Det er vigtigt at vide, at man ikke behøves arbejdstilladelse for at arbejde i Polen, hvis man har dansk statsborgerskab. Har du dansk statsborger, skal du altså ikke søge om tilladelse, hvis du vil arbejde i Polen.

Flytter du permanent til Polen, vil du komme til at betale polsk skat. I den anledning bør du henvende dig til de polske myndigheder, så du er indforstået med, hvad det polske skattesystem indebærer. Dog skal du ikke frygte, at det polske skattesystem er mere kompliceret end det danske skattesystem.

Det er ikke svært at finde hverken bolig og job i Polen. Der er mulighed for at bosætte sig i en skøn bolig uden at føle sig ruineret. Samtidig er det relativt nemt at finde et job i Polen, hvor du bl.a. har mulighed for at bruge vores gratis service.

Leveomkostninger i landet

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det er billigt at leve i Polen. Det anslås, at man kan reducere sine leveomkostninger med 40-50 %, hvis man flytter fra Danmark til Polen. Danskerne kender bl.a. Polen for deres billige tandlæger, hvor man kan spare mange penge på tandbehandlinger.

De lave leveomkostninger i Polen har gjort det meget attraktivt at rejse til landet for at arbejde. Får du et job i Polen, kan du leve en god tilværelse i et land, hvor stort set alt er billigere end i Danmark.

De polske leveomkostninger er 52,25% lavere end i Danmark.

Se mere her

Begynd rejsen her

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.