Job på Filippinerne

Har du længe ønsket dig et job på Filippierne, så kan du nu gøre din drøm til virkelighed. Der er rigtigt mange danskere, der arbejder på Filippierne, og du kan selvfølgelig gøre det samme. Vil du også stifte bekendtskab med den filippinske kultur, så kan du gribe chancen her og nu.

Befolkning, areal og landegrænser

Filippinerne er en østat i Asien, som er et af Asiens mest vestlige orienterede lande. Landet var under spansk herredømme i 333 år, hvilket skete i perioden 1565-1898. Efterfølgende var landet under amerikansk herredømme i 48 år – indtil 1946. Spanien og Amerika har været medvirkende til, at Filippierne er blevet et vestligt orienteret land, hvor kristendom er den primære religion.

Filippinerne er Asiens hastigst voksende befolkning, som i dag har omkring 100 millioner indbyggere. Landet råder over et samlet areal på omkring 300.000 km². Hovedstaden er Manila, og de primære sprog er filippinsk og engelsk. Det er nemt at kommunikere med det filippinske folk, da engelsk er så udbredt i landet.

Den fillipinske kultur

Tager du den lange tur til Filippinerne for at bo og arbejde, skal du være forberedt på at opleve en helt anderledes kultur, end du er vant til. Størstedelen af befolkningen (omkring 90 %) udgøres af malawiske folkeslag. Koloniseringen har gjort befolkningsgruppen påvirket af spansk kultur – ligesom befolkningsgruppen er blevet påvirket af amerikansk kultur. I Filippinerne har man valgt at holde fast i mange af de gamle traditioner og normer.

Den filippinske kultur er bl.a. kendt for at skabe kunst i en klasse for sig. Der er rigtigt mange kunstinteresserede i Filippinerne, som beskæftiger sig med mange vigtige emner – bl.a. korruption, emigration og globalisering.

Man kan betegne Filippinerne som et traditionelt land, hvor kirke, familie og autoriteter vægtes højt. På den lille østat er det normalt at have en holdning om, at man skal ud og tjene penge og lære at klare sig selv.

Find et job i udlandet i dag.

Ansøg nu

Find bolig og job.

Uanset om du har tanker om at bo på Filippinerne i en kortere eller længere periode, vil du kunne glæde dig over de lave huslejepriser. Der er mulighed for både at købe og leje boliger på Filippinerne, hvor prisniveauet vil være overkommeligt for enhver. Får du et job på Filippinerne, vil du kunne finde en bolig, der stemmer overens med dit budget.

Vil du søge et job på Filippinerne, så vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig videre. Vi hjælper danskere med at finde jobs i hele verden, og Filippinerne er naturligvis ingen undtagelse. Er du klar på at opleve en ny kultur, så kan du gå på udkig efter et job på Filippinerne allerede i dag.

Leveomkostninger i landet

Vælger man at bosætte sig i Filippinerne, vil man finde ud af, at man kan leve for meget få midler. Sammenligner man de generelle priser og leveomkostninger i Danmark kontra Filippinerne, bliver man introduceret for de markante prisforskelle.

Der er mange penge at spare på både seværdigheder, hotelovernatninger, mad, drikkevarer og tekstil, hvis man flytter til Filippinerne. Dog man må naturligvis påregne nogle rejseomkostninger, da flybilletter til Filippinerne er dyre. En stor opsparing og / eller stor løn er ikke et must, hvis man vælger at bosætte sig på Filippinerne.

De fillipinske leveomkostninger er 54,64% lavere end i Danmark.

Se mere her

Begynd rejsen her

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.