Job på Malta

Er du klar til at bosætte dig og arbejde på Malta, så skal du selvfølgelig finde det helt rigtige job. Find Job Abroad hjælper dig med at finde et job på Malta. Selvom der er tale om en mindre østat, så er der jævnligt ledige jobs, der måske vil fange din interesse.

Øområde, befolkning, areal og sprog

Malta er en mindre sydeuropæisk ø, der hører til i Middelhavet. Der er omkring 406.000 indbyggere på Malta, og det samlede areal er 316 km². dermed er Malta omkring halvt så stort som Bornholm, hvilket vidner om, hvor lille øen i realiteten er.

På Malta tales der mange forskellige sprog, men de officielle sprog er henholdsvis maltesisk, engelsk og italiensk. Hovedstaden er Birkirkara, og den nuværende præsident er Marie Louise Coleiro Preca. Det er en realitet, at Malta er et af verdens tættest befolkede lande. Malta er bl.a. kendt for sit smukke koralhav og subtropiske klima.

Kulturen på Malta

Malta har en autentisk kultur, som vil gøre enhver kulturinteresseret begejstret. Det er tydeligt, at landets kultur er præget af både engelsk, arabisk og italiensk kultur. Det er dog vigtigt at være bekendt med, at malteserne er meget glade og stolte over deres kultur, som de glædeligt deler med øens mange turister.

Maltaserne er gode til at dyrke traditioner, og de bruger meget tid på at fejre diverse mærkedage. På Malta vil det bl.a. være værd at opleve de mange smukke kirker, katedraler og templer.

Det er ingen hemmelighed, at Malta er en meget turistpræget ø, og det er noget, som man skal kunne leve med. Turisme har længe været en af de vigtigste indtægtskilder på øen, hvilket hænger sammen med, at Malta hvert år bliver besøgt af 1,2 millioner turister fra hele verden.

Find et job i udlandet i dag.

Ansøg nu

Find bolig og job på Øen

Skal du flytte til Malta, skal du finde både bolig og job på øen. Selvom det kan virke uoverskueligt at finde både bolig og job på Malta, så behøves det slet ikke være så kompliceret. Vi henviser dig til flere ledige jobs på øen, hvor du kan sende en jobansøgning allerede i dag. Tilmed er det relativt nemt at finde en bolig på øen, da der er rigtigt mange prisvenlige beboelser.

Dit kommende job på Malta er altså ikke nødvendigvis mere end få klik væk. Har du altid drømt om at bo og arbejde på en ø, så er det nu, du har din store chance.

Leveomkostninger på Malta

Sammenligner man leveomkostningerne i henholdsvis Danmark og Malta, vil man opdage, at det generelt er billigere at leve på Malta. Prisniveauet er omkring 30 % lavere end Danmark, hvilket giver dig mulighed for at leve på øen med begrænsede økonomiske midler.

Det er dyrere at leve på Malta sammenlignet med Spanien og Grækenland, men forskellen er ikke så markant. Får man et job på Malta, vil man sagtens kunne klare sig på øen, hvor priserne på husleje, dagligvarer, tekstil og hvidevarer generelt er lave.

De maltestiske leveomkostninger er 19,62% lavere end i Danmark.

Se mere her

Begynd rejsen her

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.