Job i Luxemburg

Har du overvejet et job i Luxembourg, så kan du undersøge dine jobmuligheder på vores site. Vores service er netop tilegnet dig, der leder efter et job i udlandet – hvor f.eks. Luxembourg kunne være en spændende mulighed. Er du i tvivl om, hvorvidt Luxembourg er et land for dig, så vil vi gerne hjælpe dig med at finde frem til svaret.

Befolkning, areal og landegrænser

Luxembourg er en indlandsstat, der ligger i Vesteuropa. Luxembourg har et indbyggertal på omkring 481.000 og råder over et areal på omkring 2586 km². De officielle sprog er henholdsvis fransk, tysk og luxembourgsk. Den anvendte valuta i landet er Euro (EUR)

Luxembourg grænser op til Belgien, Frankrig og Tyskland. Der er tale om et af de mindste suveræne stater i Europa i øjeblikket.

Den luxembourgske kultur

Luxembourg er bl.a. kendt for moderne kunst, flotte udsigter, klippeformationer og borge. Der er rigtigt mange mennesker, der tager på kulturrejser i Luxembourg og samtidig besøger Frankrig eller Belgien.

Selvom Luxembourg er et mindre land, så byder landet alligevel på masser spændende kultur. Luxembourg er bl.a. landet for distribution af digitale varer, hvor der distribueres e-bøger, apps og musik. I årevis har rigtigt mange danske virksomheder valgt at flytte til Luxembourg for at få glæde af de lave moms- og skattesatser, som landet er kendt for.

Luxembourg er også kendt for at huse rigtigt mange velhavende mennesker fra hele verden. Selvom landet har et blakket ry på visse områder, så er det alligevel eftertragtet at opleve den flotte natur, kunst, byliv og mange andre seværdigheder og oplevelser.

Find et job i udlandet i dag.

Ansøg nu

Find bolig og job.

Ønsker du at bo og arbejde i Luxembourg, så kan du glæde dig over, at du er dækket ind af reglerne om fri bevægelighed i alle EU-lande. Det vil sige, at du ikke skal bruge tid og ressourcer på at indhente diverse tilladelser.

Som bekendt er der etableret mange danske virksomheder i Luxembourg, som måske kan bruge en kandidat med dine kvalifikationer. Bruger du vores service, behøves dit kommende job i Luxembourg ikke være mere end få klik væk. Der er ledige jobs inden for mange forskellige brancher, og der vil højst sandsynligt også være en eller flere brancher, der tiltaler dig.

Finder du et job i Luxembourg, kan du naturligvis også finde en bolig. Boligmarkedet i Luxembourg er generelt meget overskueligt, så du kan selvfølgelig også finde en prisvenlig bolig i det område, som du ønsker at bo i.


Leveomkostninger i landet

Selvom der er lave skatte- og momssatser i Luxembourg, så er det ikke helt billigt at bo i landet. Man skal forvente, at de generelle leveomkostninger er høje. Dog er de ikke nødvendigvis lige så høje, som man har været vant til i Danmark.

I visse dele af Luxembourg er det meget dyrt at bo og leve. Afhængig af hvordan man disponerer sine penge, så kan man godt få det til at køre rundt, hvis man har en fast månedlig indtægt. Sammenlignet med de øvrige europæiske lande er der dog ingen tvivl om, at de generelle leveomkostninger er høje.


De luxembourgske leveomkostninger er 0,56% lavere end i Danmark.

Se mere her

Begynd rejsen her

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.