Job i London

Hos Find Job Abroad vil vi gerne hjælpe dig med at finde et job i London. Der er jævnligt ledige jobs i London, og disse jobs kan du naturligvis søge om. Har du længe gjort dig tanker om at starte en ny tilværelse i London, så er det måske nu, at du skal tage det endelige spring.

Befolkning, areal og distrikter

London er hovedstaden i Storbritannien med omkring 8,5 millioner indbyggere og et samlet areal på omkring 1623 km². London består af Indre by og 32 bydele, hvor borgmesteren er Sadiq Khan. Byen blev grundlagt af romerne omkring år 47.

Det er knap 2.000 år siden, at London blev grundlagt, og der er sket meget på disse år. London har været centrum for utallige bevægelser, begivenheder og fænomener. Det officielle sprog er engelsk / britisk, men det anslås, at der tales op til 300 forskellige sprog i hovedstaden.

London er et knudepunkt for transport, hvor der bl.a. er fem store lufthavne. Heathrow Lufthavn hører til i London, og det betragtes som den travleste lufthavn i verden.

Kulturen i London

London er en by, der er kendt for rigtigt mange ting. Underholdning, shopping, sport, musik og film er blot noget af det, der lokker mange turister og udefrakommende til hver eneste år. London er f.eks. den eneste by i verden, der har arrangeret OL tre gange.

Der sker altid noget i London, og det er ikke uden grund, at byen betragtes som en af de førende kulturelle og finansielle centre i verden. London har opnået en status som en vigtig verdensby, hvor der opleves en markant vækst. London er en meget varieret befolkning, hvor der er store forskelle på både religioner, kulturer og folkeslag.

Hvordan man oplever London vil i høj grad afhænge af, hvor man er bosat i landet. Flytter man til London, skal man være forberedt på at opleve forskellige sider af hovedstaden.

Find et job i udlandet i dag.

Ansøg nu

Arbejde og skatteregler i London

Har du længe ønsket et job i London, så behøves du ikke vente længere. Der er altid mange ledige jobs i hovedstaden, hvor du også har mulighed for at bo og arbejde. Skatteprocenten i England er betydeligt lavere end Danmark, og det kan du naturligvis også få glæde af.

Hvis du flytter til London og i den sammenhæng hverken har bolig eller indtægt i Danmark, så kan du slippe for at betale dansk skat. Har du et gyldigt dansk pas, vil du automatisk få opholds- og arbejdstilladelse i London, England. Dermed kan du få et job i London uden at skulle bruge tid og besvær på at kontakte forskellige myndighederne.

Leveomkostninger i London

Leveomkostninger i London ligger på den dyre side. Det er generelt omkostningsrigt at bosætte sig i London, men der kan være markante prisforskelle fra område til område. Er det ikke et must for dig at bosætte dig i de dyre kvarterer, kan du naturligvis finde en bolig til en rimelig pris.

Det anbefales, at man får et job i London, før man flytter til byen. Selvom det generelt er dyrt at leve i London, så kan man glæde sig over, at det er billigt at flyve til London. Der er altid mulighed for at finde billige flybilletter til London, og det skal du selvfølgelig ikke gå glip af.

Leveomkostningerne i London er 4,34% lavere end i Danmark.

Se mere her

Begynd rejsen her

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.