Job i Ungarn

Din jagt på et job i Ungarn starter hos Find Job Abroad, hvor vi jævnligt hjælper med jobs i Ungarn. Har du gjort dig tanker om at flytte til Ungarn, så kan du med fordel kickstarte din jobjagt allerede i dag.

Befolkning, areal og landegrænser

Ungarn er et land i Centraleuropa med 9.910.000 indbyggere og et samlet areal på 93.000 km². Hovedstaden i landet er Budapest, og det officielle sprog er ungarsk. Ungarn grænser op til både Ukraine, Slovakiet, Rumænien, Serbien, Kroatien, Slovenien og Østrig.

Ungarn er bl.a. medlem af EU, NATO, OECD og Visegrád-gruppen. Den anvendte valuta er Forint (HUF) – den nationale valuta. Staten blev dannet i 1918, da Østrig-Ungarn blev opløst.

Information om Ungarn
Kulturen i Ungarn

Den ungarnske kultur

Den ungarske kultur er udbredt og har bl.a. præget nærliggende provisioner i nabolandene Slovakiet og Østrig. I disse provinser vil man kunne støde på ungarske minoritetsgrupper, der dyrker den ungarske kultur.

Den ungarske befolkning er stolte af deres mange kulturskatte. I landet er der rig mulighed for at finde spor fra Romerriget, ligesom man kan finde middelalderspor og mindemærker. Landsskabs- og bybilledet er i høj grad præget af de mange pragtfulde slotte og fantastiske basilikaer.

Ungarn er ligeledes et land, der har gjort sig bemærket på musikfronten. Ungarsk musik er en del af kulturen, og det er noget, som Ungarn er kendt for i resten af verden.

Find et job i udlandet i dag.

Ansøg nu

Find bolig i Ungarn

Vil du flytte til Ungarn, er det selvfølgelig vigtigt, at du finder både bolig og job i landet. Først og fremmest kan du lede efter et job i Ungarn, som naturligvis skal matche dine krav og ønsker.

Har du først fundet et job i landet, vil du relativt nemt kunne finde en bolig i nærheden af din arbejdsplads. Dog er der selvfølgelig nogle områder, hvor det er sværere og / eller dyrere at finde bolig end andre steder.

Bolig og job i Ungarn
Leveomkostninger i Ungarn

Leveomkostninger i Ungarn

Selvom prisniveauet kan afhænge af, hvor man bor i Ungarn, så er landet generelt kendt for høje leveomkostninger. Dog vil man ikke nødvendigvis synes, at leveomkostningerne er høje, hvis man er vant til at bo i Danmark. Sammenlignet med Danmark er det omkring 10-20 % billigere at leve i Ungarn.

Får du et job i Ungarn, vil du næppe opleve problemer med at betale de faste udgifter. Selvom der er mange ting, der er dyre i landet, så bør man sagtens kunne klare sig med en fast indtægt.

Arbejde og skatteregler i Ungarn

Ungarn har en relativ lav arbejdsløshedsprocent på 7,3 %. Vil du gerne arbejde i et land med lav arbejdsløshed, så vil du måske kunne finde det interessant at få et job i Ungarn. Rejser du til Ungarn for at bo og arbejde, så bør du melde dig ud af det danske folkeregister.

Befinder dit arbejde og din bolig sig i Ungarn, så har du mulighed for at betale ungarsk skat. Som EU-borger er det nemt at bosætte sig og arbejde i Ungarn, hvor der ikke stilles urimelige krav. Skal du blive en del af landets samfund og skattesystem, skal du naturligvis registreres hos myndighederne.

De ungarnske leveomkostninger er 51,26% lavere end i Danmark.

Se mere her

Begynd rejsen her

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.