Job i Grækenland

Er du indstillet på at flytte til et nyt land, og vil du gerne tjene penge? Såfremt det er tilfældet, kan du søge om et job i Grækenland, hvor du har mulighed for at blive en del af det græske arbejdsmarked og samfund. Vi henviser dig selvfølgelig til de mange ledige jobs i Grækenland i vores oversigt.

Befolkning, areal og landegrænser

Grækenland er et land i den sydøstlige del af Europa med 11.260.000 indbyggere, og et samlet areal på 131.940 km². Hovedstaden i landet er Athen, og det officielle sprog er græsk. Den mest anvendte valuta i landet er Euro (EUR).

Grækenland grænser op til Albanien, Makedonien, Bulgarien og Tyrkiet. Landet er placeret på skillevejen mellem Asien, Afrika og Europa. Grækenland har rigtigt mange mindre øer, hvor nogle af de populære ferieøer er repræsenteret – bl.a. Kreta, Rhodos og Korfu.

Den græske kultur

Vælger man at bosætte sig i Grækenland, så vil man hurtigt komme til at opleve den fantastiske kultur, som landet er kendt for. Kulturelt er Grækenland en af de lande i Europa, der byder på allerflest seværdigheder. Det er derfor også helt naturligt, at der bliver arrangereret mange kulturrejser til netop Grækenland.

Græsk mad er en stor af kulturen i Grækenland, da grækerne har en stor kærlighed til mad. Der er bl.a. fokus på at bruge friske råvarer såsom fisk, urter og grøntsager. Grækenland er også kendt for sine farverige huse, kaotiske trafik samt musik og dans.

Grækerne er som regel venlige og imødekommende, hvilket har gjort til et attraktivt land at rejse til for turister. Du vil dog hurtigt kunne opleve kommunikationsvanskeligheder, da det langt fra er alle grækere, der kan tale engelsk.

Find et job i udlandet i dag.

Ansøg nu

Find bolig i Grækenland

Vil du finde bolig og job i Grækenland, så kan du starte din jagt allerede i dag. Der findes mange forskellige online services, hvor du kan finde en bolig i Grækenland. Find Job Abroad bør være din foretrukne service, når du skal det helt rigtige job i det græske paradis.

I vores oversigt vil du jævnligt støde på ledige jobs i Grækenland, hvor du kan bl.a. kan få mulighed for at arbejde hos en virksomhed i Athen.

Selvom arbejdsløshedsprocenten er meget høj i Grækenland – omkring 25,6 %, så bør du ikke lade dig skræmme af det. Der er nemlig flere virksomheder i de største græske storbyer, der søger dansk arbejdskraft. Skriver du en god jobansøgning, så kan du måske sikre dig dit drømmejob i Grækenland. Du kan i hvert fald finde de aktuelle jobstillinger på vores website, og så kan du vurdere, om du finder dem interessante.

Leveomkostninger i Grækenland

Det er billigt at være turist i Grækenland, hvor både flybilletter og hotelophold kan købes billigt. Dog er det ikke nødvendigvis et billigt land, hvis man har planer om at bo der i en længere periode. Selvom Grækenland ikke er dét land med de laveste leveomkostninger, så er det billigere at leve der end i Danmark.

Skal man leve i Grækenland, er det nødvendigt at finde et job og dermed få en fast indtægt. Har du først sikret dig et job i Grækenland, så er du mere eller mindre garanteret en god tilværelse.

De græske leveomkostninger er 33% lavere end i Danmark.

Se mere her

Begynd rejsen her

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.