Job i Tyskland

Skal du finde et job i Tyskland, så starter din søgen hos Find Job Abroad. Vi kan nemlig hjælpe dig med at finde et job i Tyskland, hvor du kan tjene penge, samtidig med at du udvikler dig personligt og fagligt. Der er altid mange ledige jobs i vores tyske naboland, hvilket åbner op for mange spændende muligheder.

Befolkning, areal og landegrænser

Tyskland er et land i det vestlige Mellemeuropa, der grænser op til mange lande – bl.a. Danmark, Frankrig og Holland. Hovedstaden i Tyskland er Berlin, og det officielle sprog er tysk. Det anslås, at der bor omkring 80.200.000 indbyggere i landet, og det samlede areal er 357.000 km².

Tyskland er det mest folkerige land i Europa med mere end 80 millioner indbyggere. Ydermere har Tyskland haft afgørende betydning for Europas historie, hvilket bl.a. hænger sammen med landets centrale placering. Landet fungerer bl.a. som en vigtig aktør i NATO og G8. Tilmed er Tyskland kendt som den mest populære destination for indvandring.

Den tyske kultur

Som dansker har man helt naturligt et vis indblik i den tyske kultur, da det er et af vores nabolande. Selvom Tyskland grænser op til Danmark, så er der store kulturforskelle på de to lande. Tyskland har bl.a. gjort sig bemærket inden for sport, videnskab, filosofi og film. Danskerne kender bl.a. Tyskland for store øl og pølser, slotte samt lave priser på sodavand og slik.

Tyskerne er meget uformelle udenfor arbejdstiden, og der er generelt tale om et imødekommende folkefærd. Tyskerne er pålidelige og arbejdssomme, hvilket har gjort tyskerne attraktive på arbejdsmarkedet. Som dansker vil man finde den tyske kultur interessant, og man vil hurtigt komme til at føle, at man passer ind i samfundet. Ligesom der er mange danskere, der rejser til Tyskland, så er der også mange tyskere, der rejser til Danmark.

Find et job i udlandet i dag.

Ansøg nu

Find bolig og job i Tyskland

Ønsker du at bo og arbejde i Tyskland, behøves du hverken opholdstilladelse eller arbejdstilladelse. Såfremt du er EU-borger og har et gyldigt dansk pas, så skal du ikke tage højde for besværlige processer.

Tager du et kig på vores oversigt, vil du højst sandsynligt kunne finde et interessant job i Tyskland. Listen bliver jævnligt opdateret med ledige jobs i Tyskland, hvor der er mange brancher repræsenteret. Er du klar til at tage springet og flytte til Tyskland, så kan du påbegynde din bolig- og jobjagt med det samme.

Leveomkostninger i Tyskland

Kigger man på det generelle prisniveau i Tyskland, så er det billigere at leve i landet sammenlignet med Danmark. De reelle leveomkostninger vil dog i høj grad afhænge af, om du vælger at bosætte dig i Berlin, Hamborg eller en helt tredje tysk by. Det er f.eks. særdeles billigt at købe bil i Tyskland, da Tyskland ikke har de samme høje bilafgifter, som vi har i Danmark.

Får du et job i Tyskland, vil du ikke opleve økonomiske problemer med at leve i landet. I Danmark er vi vant til høje leveomkostninger, så det vil ikke være en stor omvæltning at flytte til Tyskland, hvor priserne er lavere.

De tyske leveomkostninger er 21,70% lavere end i Danmark.

Se mere her

Begynd rejsen her

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.