Job i Frankrig

Har du altid ønsket dig et job i Frankrig, så er det måske nu, du skal realisere dit ønske. Der er i hvert fald jævnligt ledige jobs i Frankrig, hvor der søges dansk arbejdskraft. Tør du at tage springet, så skal du naturligvis søge om drømmejobbet i Frankrig.

Befolkning, areal og landegrænser

Frankrig er et land i Vesteuropa med 65.821.000 indbyggere og et samlet areal på omkring 674.843 km². Hovedstaden i Frankrig er Paris, og det officielle sprog er fransk.

Frankrig grænser op til mange lande, hvor bl.a. Italien, Monaco og Spanien er repræsenteret. Den nuværende præsident er Francois Hollande, og den nuværende premierminister er Manuel Valls.

Den franske kultur

Frankrig har altid været en af Europas kulturelle centre, som er blevet beundret af nationaliteter fra hele verden. Det franske sprog er meget vigtigt for franskmændene, og det er noget, de bruger mange ressourcer på at bevare. Selvom der er mange franskmænd, der kan tale engelsk, så undgår de det så vidt muligt.

Ydermere bruges der mange ressourcer på at bevare de mange fantastiske kunstskatte i landet. Fransk kultur, mode og litteratur har i årevis præget den vestlige kulturarv. Franskmænd har i visse kredse ry for at være snobbede. Flytter man til Frankrig, vil man dog opleve, at franskmændene også har mange positive sider, og det er generelt et imødekommende folkefærd.

Find et job i udlandet i dag.

Ansøg nu

Leveomkostninger i Frankrig

Det er relativt dyrt at leve i Frankrig, hvor høje leveomkostninger er noget, som er svært at komme uden om. Når det drejer sig om leveomkostninger og det generelle prisniveau, så minder Danmark og Frankrig meget om hinanden. Selvom det er lidt billigere at leve i Frankrig frem for Danmark, så kan man ikke forvente en voldsom reducering af sine udgifter.

Det kan især være dyrt at leve i nogle af de største franske byer. Har man f.eks. tanker om at flytte til Paris, må man påregne høje leveomkostninger, da prisniveauet er højt.

Arbejde og skatteregler i Frankrig

Når du er dansk statsborger og EU-borger, behøves du ikke indhente tilladelser for at bo eller arbejde i Frankrig. Tilmed er det ikke et krav, at du skal råde over en større formue for at flytte til Frankrig. Dog vil det selvfølgelig være en god idé, at du finder et job i Frankrig så hurtigt som muligt, så du kan betale de faste udgifter.

Du har mulighed for at betale fransk skat, hvis din arbejdsgiver er fransk, og du ikke længere har folkeregisteradresse i Danmark. Vil du undgå at få problemer med skattevæsenet, så bør du sørge for at melde dig ud af det danske folkeregister.

Vil du finde et job i Frankrig, kan du starte med at kigge på vores oversigt. Det er nemlig ikke utænkeligt, at du kan finde flere ledige jobs i Frankrig. Når du finder drømmejobbet, kan du begynde din boligjagt, så du har styr på både bolig og job, når du flytter til Frankrig.

Uanset om du foretrækker et fuldtids- eller deltidsjob, så kan du højst sandsynligt finde et passende job i Frankrig.

De franske leveomkostninger er 10,57% lavere end i Danmark.

Se mere her

Begynd rejsen her

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.