Job i Tjekkiet

Har du gjort dig tanker om at få et job i Tjekkiet, så kan du hurtigt finde ud af, hvilke jobmuligheder du har i landet. Hos Find Job Abroad henviser vi dig til ledige jobs i Tjekkiet, som måske lever op til dine krav og ønsker.

Befolkning, areal og landegrænser

Tjekkiet er et land i Centraleuropa med omkring 10.500.000 indbyggere, og et samlet areal på 78.900 km². Hovedstaden i Tjekkiet er Prag, og det officielle sprog er tjekkisk. Den nuværende præsident er Milos Zeman, mens den nuværende premierminister er Bohuslav Sobotka.

Tjekkiet grænser op til både Tyskland, Østrig, Slovakiet og Polen. Den mest anvendte valuta er Tjekkisk koruna (CZK), som er den nationale valuta. Landet er medlem af både Europarådet, NATO, EU og mange andre organisationer.

Information om Tjekkiet
Kulturen i Tjekkiet

Den tjekkiske kultur

Tjekkiet tiltrækker turister og arbejdstagere fra hele verden med en særpræget kultur og historie, som man kun kan beundre. Den tjekkiske kunst og musik er noget af det, der har gjort landet særligt attraktivt for indrejsende. Rejser man til Tjekkiet, vil der være rig mulighed for at opleve både musikere, kunstnere, byrundvisninger og koncerter på nærmeste hånd.

Er man kulturinteresseret, vil man nyde at opleve de mange slotte, fæstninger og ruiner, som er fordelt over hele Tjekkiet. Tjekkiet er kendt som et moderne land, der har mange fællestræk med Danmark. Der opleves bl.a. en fælles sans for humor og et fælles verdenssyn. Som dansker vil man føle sig velkommen i Tjekkiet, fordi tjekkere er rare mennesker, der er gode til at byde udefrakommende velkommen.

Find et job i udlandet i dag.

Ansøg nu

Find bolig og job.

Er du klar til en ny tilværelse i Tjekkiet, så skal du naturligvis have fundet en bolig og et job i landet. Finder du en bolig og et job i Tjekkiet, så er du klar til at blive en integreret del af det tjekkiske samfund. Før du begynder at kigge efter en bolig, bør du finde det helt rigtige job. Finder du et job i Tjekkiet via vores oversigt, så kan du efterfølgende gå på jagt efter en bolig.

Der er både mange ledige boliger og jobs i Tjekkiet, og det er selvfølgelig noget, som du kan udforske. Tjekkiet har en meget lav arbejdsløshedsprocent på blot 5,9 % i øjeblikket. Det er altså en arbejdsløshedsprocent, der er lavere end den danske arbejdsløshedsprocent.

Der bliver jævnligt offentliggjort nye jobstillinger, som du kan søge om, hvis du finder disse jobs interessante. Er du opsøgende, kan du hurtigt finde et job i Tjekkiet, så du er sikret en fast indtægt, når du flytter til Tjekkiet.

Bolig og job i Tjekkiet
Leveomkostninger i Tjekkiet

Leveomkostninger i landet

Det er relativt billigt at leve i Tjekkiet, hvor prisniveauet er noget helt andet end det, vi kender fra Danmark. Vil du gerne reducere dine leveomkostninger, så vil du finde det attraktivt at flytte til Tjekkiet. Har du en fast indkomst, og finder du en prisvenlig bolig, så vil du opleve, at det er billigt at leve i Tjekkiet.

Dine leveomkostninger vil blive reduceret med omkring 30-40 %, hvis du vælger at flytte fra Danmark til Tjekkiet.

De tjekkiske leveomkostninger er 44,10% lavere end i Danmark.

Se mere her

Begynd rejsen her

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.