Job i Kina

Har du ikke noget imod at flytte langt væk hjemmefra, så vil et job i Kina måske kunne være noget for dig. Kina er et land, der byder på mange pragtfulde muligheder, og det er muligheder, som du også kan udforske. Skal du finde et job i Kina, så står vi naturligvis til rådighed.

Befolkning, areal og landegrænser

Kina er en suveræn stat i Asien med mere end 1.400.000.000 indbyggere. Et indbyggertal på 1,4 milliarder udgør 20 % af jordens befolkning. Det er derfor ikke nogen stor overraskelse, at Kina er verdens mest folkerige land.

Arealmæssigt er Kina det fjerdestørste land i verden (efter Rusland, Canada og USA), mens Kina er det største land i Østasien.  Det samlede areal er på 9.641.000 km²., og hovedstaden er Beijing. Det officielle sprog er kinesisk, men der tales også mange andre sprog i landet.

Kina anses for at være en kommende supermagt, hvilket hænger sammen med den kraftige økonomiske vækst, store befolkning og enorme investeringer i bl.a. forskning og udvikling.

Den kinesiske kultur

Kina er et af de lande, hvor sport blev udbredt allerede i et tidligt stadie. I den kinesiske kultur er det vigtigt at holde sig aktiv og være i god form – hvilket gælder for alle aldersgrupper. Den vigtigste højtid i landet er det kinesiske nytår, som man fejrer i januar eller februar med en varighed på 2 uger.

Maden er ligeledes en vigtig del af den kinesiske kultur, som man også bør opleve, hvis man flytter til Kina. Kineserne spiser jævnligt ude, og det er meget almindeligt, at maden på restauranter bliver serveret i fælles skåle, og man bruger pinde i stedet for kniv og gaffel, som vi er vant til.

Kinesere er meget ihærdige og arbejdssomme, hvilket har været en vigtig brik i den imponerende udvikling i landets økonomi. Der er stor fokus på at udføre et godt stykke arbejde, og den typiske kineser ønsker at sikre sin egen og sin families fremtid.

Find et job i udlandet i dag.

Ansøg nu

Find bolig og job.

Ønsker du at søge bolig og job i Kina, så skal du sætte dig ind i de gældende vilkår og tilladelser. Det er nemlig dit eget ansvar at overholde ind- og udrejsereglerne, hvis du har interesse i at bo i Kina.

Først og fremmest er det muligt at rejse ind i Kina, hvis man ikke har et visum. Ønsker du at arbejde i landet, så kan du ikke nøjes med et turistvisum. Du skal i stedet søge om et arbejdsvisum i landet, hvor du må påregne lang behandlingstid.

Har du først fået opholdstilladelse og arbejdstilladelse i landet, vil du relativt nemt kunne finde en bolig og et job i Kina.

Leveomkostninger i landet

Lave leveomkostninger er, hvad du vil opleve, hvis du vælger at flytte til Kina. Sammenligner man leveomkostningerne i henholdsvis Kina og Danmark, så kan man reducere sine udgifter med 40-50 %, hvis man flytter til Kina.

Stort set alt er billigere i Kina, og det gælder både husleje, dagligvarer, tekstil og elektronik. I den forbindelse er det dog værd at bemærke, at de kinesiske lønninger naturligvis er betydeligt lavere end de lønninger, som vi har i Danmark.

De kinesiske leveomkostninger er 52,19% lavere end i Danmark.

Se mere her

Begynd rejsen her

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.