Job i Østrig

Synes du, at Østrig er et dejligt land, så vil et job i Østrig måske være interessant for dig. Der er mange ledige jobs i Østrig – jobs som du kan få fat i. Har du svært ved at finde frem til aktuelle jobstillinger, så kan du bruge vores service, som er både gratis og uforpligtende.

Befolkning, areal og landegrænser

Østrig er et land i Centraleuropa med 8.356.000 indbyggere og et samlet areal på 83.900 km². De officielle sprog er tysk, men der bliver også talt både slovensk, kroatisk og ungarsk i landet.  Den nuværende præsident er Heinz Fischer, mens den nuværende kansler er Christian Kern.

Hovedstaden i Østrig er Wien, og den anvendte valuta i landet er Euro (EUR). Østrig grænser bl.a. op til Tyskland, Slovakiet og Ungarn. Østrig er medlem af både NATO og FN.

Den østrigske kultur

Wien i Ungarn var i det 18. og 19. århundrede centrum for musiklivet. I dag formår Østrig fortsat at gøre sig bemærket inden for musikverdenen, hvilket bl.a. kommer til udtryk med de mange orkestre, teatre og operahuse i både større- og mindre østrigske byer.

Østrig er også et land, der har gjort sig bemærket inden for den videnskabelige udvikling. Østrig har gennem tiden været hjemsted for rigtigt mange dygtige tænkere og forskere. Af naturlige grunde er Østrig også kendt for skisport, hvor det vil være særligt relevant at fremhæve de alpine discipliner.

Flytter man til Østrig, må man heller ikke gå glip af de mange naturområder og øvrige seværdigheder. Der er årligt mange tusinde turister, der rejser til Østrig for at opleve landets skønne skipister. Elsker du at stå på ski, så vil du næppe blive træt af Østrig, som er

Find et job i udlandet i dag.

Ansøg nu

Find bolig og job.

Som EU-borger behøves du hverken søge om opholdstilladelse eller arbejdstilladelse. Dog skal du tilmelde dig hos myndighederne og samtidig have en bekræftelse på, at du har ret til at opholde dig i landet i mere end tre måneder.

Østrig har en meget lav arbejdsløshedsprocent på blot 5,7 %, hvilket er lavere end den danske. Den lave arbejdsløshed er med til at øge dine chancer for at finde et job i Østrig.

Flytter du til Østrig i en kortere eller længere periode, så kan du overveje, om du vil købe eller leje en bolig. Vil du være sikker på at vælge den helt rigtige bolig, kan du gå på boligjagt hjemmefra – fra din computer, smartphone eller tablet.

Leveomkostninger i landet

Østrig er et af de lande, hvor der er relativt dyrt at bosætte sig. Dog kan man forvente, at leveomkostningerne falder en smule, hvis man vælger at flytte fra Danmark til Østrig. Prisniveauet i Østrig er højt, men det er ikke lige så højt som i Danmark.

En fast måned indtægt er et must, hvis man vælger at flytte til Østrig. Finder du allerede et job i Østrig før afrejse, så har du styr på den økonomiske del. Det anslås, at det er 15-20 % billigere at leve i Østrig sammenlignet med Danmark.

De østrigske leveomkostninger er 14,42% lavere end i Danmark.

Se mere her

Begynd rejsen her

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.