Infonordic

Infonordic blev grundlagt i 2002 og er beliggende i Malaga. Siden da er vi vokset, og i dag sidder vi omkring 100 medarbejdere mellem 18-60 år. Vi håber, at du bliver den næste.

 

Hos Infonordic er vi specialister i outsourcet markedsundersøgelser, leadgenerering, kundeservice, salg, mødebooking og interviews. Her kommer du til at arbejde med kendte brands. 

 

Hvert år laver vi mere en 3.000.000 opkald på vegne af vores kunder, og alle opkaldende laves af vores dygtige medarbejdere, der har samme modersmål som vores kunder.

 

Nye medarbejdere får en grundig oplæring inden første opkald, så de er klædt på til opgaven, og de bliver sat grundigt ind i vores systemer m.m. Det samme gælder dig. 

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Infonordic Infonordic S.L.U., Torremolinos, Spain
Aug 03, 2018
Full time
Kunne du tænke dig at arbejde med salg for Boxer TV? Og kan du levere resultater, der stemmer overens med den høje løn, du vil få på projektet? Så har vi det rette job til dig i Sydspanien.   Vi søger topmotiverede danske salgskonsulenter, der ønsker at blive en del af et salgsteam, hvor tempoet er højt, oplæringen grundig, og hvor du kommer til at repræsentere Boxer TV – en af Danmarks største TV-udbydere. Erfaring er et plus, men den helt rigtige personprofil er vigtigst. Som kommende salgskonsulent er du konkurrencemindet, har energi og får et kick af at sælge.   Din opgave bliver, via telefon, at afdække potentielle kunders adfærd i forhold til TV, og få solgt den helt rigtige løsning til dem. Arbejdet består i nysalg, men hvis du er en dygtig sælger, vil du trives på projektet, og du vil blive belønnet for at levere gode resultater med en grundløn på 1700 € samt bonusordning .   Du får din hverdag på Infonordic, der har eksisteret siden 2002. I dag er vi en international virksomhed, og kunderne store kendte brands. Kontoret ligger i Torremolinos, og som vores nye kollega vil du opleve et professionelt arbejdsmiljø med plads til sociale aktiviteter og et godt sammenhold.   Du får: Gode indtjeningsmuligheder (1700 € i grundløn og bonusordning) Spansk kontrakt med sygesikring Udvikling gennem grundig oplæring og løbende coaching Personalegoder som gratis frokostordning og spanskundervisning Fantastiske kollegaer med vindermentalitet   Om dig:                       Du er veltalende, og din argumentationsevne er over middel Du er selvstændig og drives af resultater Du er passioneret omkring dit job Du kan dansk på forretningsniveau Du har kendskab til IT   Er det dig, vi mangler?  Salg er altid er sjovere, når man repræsenterer et stort og anerkendt brand. Hvis du er enig i dette, og kan se dig selv i jobbet, så søg stillingen i dag, og bliv en del af vores vinderteam.   Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Marianne Rasmussen på tlf. +45 4694 9700 eller +34 951 923 303.   Tiltrædelse: Torsdag d. 6. september 2018 eller efter aftale
Infonordic Infonordic S.L.U., Torremolinos, Spain
Aug 02, 2018
Full time
Drømmer du om en karriere innen forsikringsbransjen? Og ønsker du å bli en del av en internasjonal virksomhet i vekst? Da bør du søke jobb som møtebooker til vårt norske team i Málaga.   Din arbeidsdag vil være hos Infonordic som har eksistert siden 2002, og i dag er en del av et internasjonalt selskap. Våre kunder er store, kjente firmaer. Infonordic sitt kontor holder til i Torremolinos, og som vår nye kollega, vil du få et profesjonelt arbeidsmiljø, et godt samhold med gode kollegaer i tillegg til mange sosiale aktiviteter.   Din arbeidsoppgave blir å booke B2B møter for forsikringsagenter i Norge. Som møtebooker har du den første kontakten med den potensielle nye bedriftskunden, hvor du kartlegger bedriftens behov og deretter legger møtet direkte inn i forsikringsagentens kalender. Forsikringsagenten står selv for salget, så din oppgave blir å tilby et møte mellom agenten og potensiell kunde. Som ansatt hos Infonordic booker du møter for et av Nordens ledende forsikringsselskaper, og har derfor gode argumenter for hånden.   Forsikring handler om å skape verdi og trygghet, og det er avgjørende med høy kundetilfredshet. Du er derfor kvalitetsbevisst, tillitsvekkende og går inn for å gi kundene en behagelig samtale. Utover det, ser vi gjerne at du er salgsorientert og trives med oppsøkende salgsarbeid. Det er også en fordel om du motiveres av at din gode innsats synes på lønnsslippen.   Du får: • Gode inntjeningsmuligheter • Spansk kontrakt med alle rettigheter etter spansk lov • Medarbeiderfordeler som bl.a. gratis lunsjordning og spanskundervisning • Fantastiske kollegaer med vinner mentalitet   Om deg: • Du er en god og stabil kollega • Du har gode norsk kunnskaper • Du er selvstendig og drives av gode resultater • Du har erfaring med data • Du er opptatt av jobben din   Er det deg vi mangler? Søk allerede i dag, og bli en del av en voksende virksomhet hvor alle jobber mot samme mål. Du får et godt kjennskap til forsikringsbransjen, noe som kan være springbrett til en videre karriere. For ytterligere informasjon om stillingen er du velkommen til å ringe Marianne Rasmussen på tlf. +45 4694 9700 eller +34 951 923 303.   Tiltredelse:   Fortløpende
Infonordic Infonordic S.L.U., Torremolinos, Spain
Jul 27, 2018
Full time
Er du en dygtig sælger, men træt af kold kanvas? Og kan du lide at yde en god service? Så har vi det helt rette projekt for dig i Malaga, Spanien.   Som mødebooker på dette team kommer du til at repræsentere FDM Forsikring. Her har du til opgave at ringe ud for at værne om eksisterende medlemmer og sikre mersalg gennem booking af møder. Nøgleordet er den oplevelse, du giver medlemmerne, mens du bliver målt på dine resultater.   Din arbejdsopgave bliver at booke forsikringsmøder til eksisterende medlemmer på vegne af FDM Forsikrings assurandører. Det betyder, at dit opkald ses som en ekstra service af medlemmerne, der oftest er positive overfor booking af et møde. Du får ansvar for den indledende kontakt og booking direkte i assurandørens kalenderen, mens assurandøren står for selve salget.   Forsikring handler om tryghed, og det er afgørende for FDM Forsikring med en høj medlemstilfredshed. For at få succes i jobbet, skal du derfor være kvalitetsbevidst, tillidsvækkende og gå op i at yde en god service overfor medlemmerne. Vi ser gerne, at du både er service- og salgsorienteret, og hvis du har erfaring med salg via telefonen, er det en fordel.   Du får: Gode indtjeningsmuligheder Spansk kontrakt med sygesikring Udvikling gennem grundig oplæring og løbende coaching Personalegoder som gratis frokostordning og spanskundervisning Fantastiske kollegaer med vindermentalitet   Om dig: Du er en god og stabil kollega Du er veltalende og positiv Du har tidligere arbejdet med salg via telefonen Du kan dansk på forretningsniveau   Vi har få pladser på dette team og afholder jobsamtaler løbende. Vent derfor ikke med at søge, hvis du vil i betragtning til jobbet. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Marianne Rasmussen på tlf. +45 4694 9700 eller +34 951 923 303.
Infonordic Infonordic S.L.U., Torremolinos, Spain
Jul 27, 2018
Full time
Drømmer du om en karriere inden for forsikringsbranchen? Og vil du gerne være en del af en international virksomhed i fremdrift? Så bør du søge jobbet som mødebooker til vores forsikringsteam i Málaga.   Som mødebooker hos Infonordic får du styrket dine kompetencer inden for forsikring, salg og kundekontakt. Du kommer til at repræsentere Danmarks førende forsikringsselskab – Tryg. Du får grundig oplæring i salgsteknikker og fagkundskab til forsikring, så hvis du har gåpåmod og ønsker et fuldtidsjob, behøver du ikke at have erfaring inden for branchen.   Din arbejdsopgave bliver at booke forsikringsmøder på vegne af danske assurandører. Det vil sige, at du har den første kontakt med potentielle kunder, hvor du afdækker deres behov og lægger mødet direkte ind i sælgerens kalender. Assurandøren står selv for forsikringssalget, så din opgave bliver at tilbyde et møde mellem assurandør og kunde, og da du booker møder for Danmarks førende forsikringsselskab, har du gode argumenter på hånden.   Forsikring handler om at skabe værdi og tryghed, og det er afgørende med høj kundetilfredshed. Du er derfor kvalitetsbevidst, tillidsvækkende og går op i at give kunderne en behagelig samtale. Derudover ser vi gerne, at du er salgsorienteret og trives med opsøgende salgsarbejde. Motiveres du af, at dine gode resultater ses på lønsedlen, har du den rette profil.   Du får din hverdag på Infonordic, der har eksisteret siden 2002. I dag er vi en international virksomhed, og kunderne store kendte brands. Kontoret ligger i Torremolinos, og som vores nye kollega vil du opleve et professionelt arbejdsmiljø med plads til et godt sammenhold og sociale aktiviteter.   Du får: Gode indtjeningsmuligheder Spansk kontrakt med sygesikring Grundig oplæring i salgsteknikker og fagkundskab Medarbejderfordele som gratis frokostordning og spanskundervisning Fantastiske kollegaer med vindermentalitet   Om dig: Du er en god og stabil kollega Du er selvstændig og drives af resultater Du kan dansk på forretningsniveau Du har erfaring med IT Du er passioneret omkring dit job   Er det dig, vi mangler? Søg allerede i dag, og bliv en del af en ambitiøs virksomhed, hvor vi løfter i flok. Du får et godt kendskab til forsikringsbranchen, der kan være springbrættet i din videre karriere. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Marianne Rasmussen på tlf. +45 4694 9700 eller +34 951 923 303.
Infonordic Infonordic S.L.U., Torremolinos, Spain
Jul 27, 2018
Full time
Kunne du tænke dig at arbejde med B2B salg for et af Danmarks førende teleselskaber? Og motiveres du af en attraktiv bonusordning og kvalitetssalg? Så har vi den rette stilling til dig i Sydspanien.   Som en del af vores salgsteam kommer du til at repræsentere 3Business, der et af Danmarks stærkeste brands. Projektet starter i august, og som en del af vores nyopstartede salgsteam vil vi trække på dine erfaringer og ideer, og du vil sammen med din teamleder have mulighed for at sætte præg på hverdagen hos Infonordic.   Arbejdsopgaven er nysalg til erhverv, hvor du vil komme til at arbejde med segmentet 1-19 ansatte. Din evne til at lukke salget er afgørende for din succes i jobbet, og du skal i samtalen med de potentielle erhvervskunder kunne vurdere, hvilke 3-løsninger der skaber værdi for dem. Du behersker B2B-segmentet, og det er en fordel, hvis du har salgserfaring inden for TELCO. Derudover trives du med, at telefonen er dit vigtigste arbejdsredskab.   Du får din hverdag på Infonordic, der har eksisteret siden 2002. I dag er vi en international virksomhed, og kunderne store kendte brands. Kontoret ligger i Torremolinos-Malaga, og som vores nye kollega vil du opleve et professionelt arbejdsmiljø med plads til et godt sammenhold og sociale aktiviteter.   Du får: Gode indtjeningsmuligheder Spansk kontrakt med sygesikring Udvikling gennem grundig oplæring i salgsteknikker og fagkundskab Personalegoder som gratis frokostordning og spanskundervisning Fantastiske kollegaer med vindermentalitet   Om dig: Du er veltalende og din argumentationsevne er over middel Du er konkurrencemenneske Du er passioneret omkring dit job Du kan dansk på forretningsniveau Du har kendskab til IT   Er det dig, vi mangler? Søg allerede jobbet i dag, og bliv en del af vores vinderteam. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Marianne Rasmussen på tlf. +45 4694 9700 eller +34 951 923 303.