INTERNATIONAL JOB SERVICE

Relocating made easy!

Housing and full job support for your next experience abroad.

INTERNATIONAL JOB SERVICE Lissabon, Portugal
Nov 29, 2018
Full-time
* Relocation-pakke inkluderet (fly og lejlighed) * Erfaring ikke et krav Vil du arbejde for verdens største søgemaskine? Lige nu søger vi dansktalende marketingspecialister til kulturelle og smukke Lissabon med start i januar 2019. Du bliver ekspert i Google Ads og kommer til at rådgive og støtte forretningskunder i deres online marketingstrategier. Vi tilbyder en relocation-pakke, som blandt andet inkluderer et værelse i en virksomhedslejlighed, afhentning i lufthavnen, 24 timers telefonservice, refundering af flybillet til Lissabon, en årlig flybillet til dit hjemland samt en alsidig støtte med det samme du ankommer til Portugal.   Ansvarsområder: Analysere forretningskunders problemer samt løse dem, kun B2B Kommunikation foregår via chat, mail og telefon Besvare kundeforespørgsler i forhold til online marketingprodukter, strategier, implementering af marketing kampagner, assistere brugere i gendannelse af kontoinformation og assistere i forhold til betalingsrelaterede problemer   Vi tilbyder: Løn: 1.300 € pr. md. Grundig oplæring af verdens største search engine Værelse i en virksomhedslejlighed Refundering af flybillet  Afhentning i lufthavn Årlig flybillet til dit hjemland Privat sundhedsforsikring 24-timers telefonsupport Hjælp til det praktiske Stærkt socialt fællesskab Gratis sprogkursus i portugisisk, surfing, soft trekking, sociale og kulturelle events og meget mere International karriere i et multikulturelt miljø    Din profil: Dit modermål er dansk, og du formår at kommunikere godt på engelsk Fantastiske kommunikationsevner og god til at lytte Erfaring indenfor kundeservice (foretrækkes) Gymnasial uddannelse Bacheloruddannelse (foretrækkes) Kan fremvise straffeattest Indsigt eller interesse i online marketing produkter Løsningsorienteret og strategisk tænkende Omstillingsparat og organiseret   Din kommende arbejdsplads: Google er verdenskendt for deres kvalitetsprodukter og -services. Dette er den perfekte mulighed hvis du ønsker en karriere indenfor marketing. Annoncer er i dag grundlaget for digital markedsføring. Med dette job får du indsigt i strukturerne i en kæmpe international virksomhed og en indsigt i en verden af Google Ads. Vores internationale, multikulturelle, sociale og imødekommende miljø gør din integration i virksomheden og landet meget let.   Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om jobbet, kan du booke en 15-minutters samtale med en af vores udlandsrådgivere via dette link:  https://calendly.com/jobservice   Send dit engelske CV i dag og bliv en del af en af verdens mest succesfulde virksomheder og et multikulturelt miljø.  
INTERNATIONAL JOB SERVICE Lisbon, Portugal
Oct 18, 2018
Full-time
*Erfaring er ikke et krav *Relocation-pakke inkluderet     Din rolle: Vi leder efter engagerede medarbejdere, som har lyst til skabe en succesfuld karriere i Portugal. Bliv en del vores kundeserviceteam og start din international karriere. Vi tilbyder en transfer-pakke, som blandt andet inkluderer et værelse i en virksomhedslejlighed, betalt flybillet til Lissabon, en årlig flybillet til dit hjemland samt en alsidig støtte med det samme du ankommer til Portugal.  Vi arbejder med verdenskendte brands såsom Asos, Ebay, Expedia, Netflix og mange flere indenfor kundeserviceområdet.   Ansvarsområder: Varetage kundeservice i forhold til: Bookinger og køb af service eller varer Assistere med problemer i forhold til betaling, forsendelse, returneringer og bytte og andre spørgsmål angående kundekontoer Håndtere forandringer, justeringer, klager og andre udfordringer kunden måtte have.   Vi tilbyder: International karriere i et multikulturalt miljø. Mulighed for at arbejde med lederne i forskellige industrier. Intensiv træning og tilpasningsfase. Rig mulighed for udvikling i vores organisation. Indkvartering i et værelse i en Teleperformance-ejet lejlighed. Refundering af flybillet til Lissabon. Årlig flybillet til dit hjemland. Privat sundhedsforsikring. Gratis sprogkursus i portugisisk, vandsport, soft trekking og meget mere.          Din profil: Dit modermål er dansk, og du formår at kommunikere godt på engelsk. Ønsker at starte en international karriere og arbejde i udlandet. Fantastiske kommunikationsevner og team spirit. Formår at håndtere fortrolig og/eller sensitiv information. Erfaring indenfor kundeservice (foretrækkes). Ren straffeattest. Gymnasial uddannelse.    Din kommende arbejdsplads Er førende indenfor Customer Experience Mangaement og delte services for internationale markeder. Deres team er på over 10.000 medarbejdere, fra 82 nationaliteter, og tilbyder service på 35 sprog på 64 markeder. Virksomheden har otte gange været nomineret til den bedste virksomhed at arbejde for i Portugal af Great Place to Work Institute. Vores team er karakteriseret ved dets alsidighed og internationalitet. Vores medarbejdere fra hele verden tilfører en bred vifte af forskellige erfaringer og kompetencer. Vores virksomhed fokuserer i høj grad på teamwork og tryghed medarbejderne imellem. Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om jobbet, inden du ansøger, kan du booke 15- minutters samtale med en af vores udlandsrådgivere via dette link: https://calendly.com/jobservice . Send din ansøgning i dag og bliv en del af vores virksomhed og et multikulturelt miljø.
INTERNATIONAL JOB SERVICE Athen, Grækenland
Oct 18, 2018
Full-time
Jobbeskrivelse Erfaring er ikke et krav. Relocation-pakke inkluderet.   Om jobbet: Du kommer til at arbejde med nogle af de største brands i verden i en organisation med mere end 311 kontaktcentre i 65 lande og 190.000 medarbejdere, som betjener mere end 160 markeder. Virksomheden sørger for din indkvartering og uddannelse. De søger kandidater, der kan interagere effektivt, og som er trygge ved telefonsupport og kundeservice. Den ideelle ansøger har interesse for ny teknologi og har mulighed for at flytte til fantastiske Grækenland med 4-6 ugers varsel.   Dine arbejdsopgaver: Modtagelse af opkald, e-mails og chats fra eksisterende forbrugere der kræver produktsupport. Holde dig opdateret i forhold til systeminformation, ændringer, opdateringer og standardprocedurer. Hjælpe forbrugere indtil alle deres spørgsmål er besvaret, og deres problemer er løst. Kommunikere tydeligt og være hjælpsom.   Vi tilbyder: To ekstra lønninger pr. år Relocation-pakke – indkvartering og fly Afhentning i lufthavn Gratis sprogkursus i græsk Karriereudviklingsmuligheder Kantine samt særlige rabatter og tilbud til alle medarbejdere Hjælp til at falde på plads i den græske livsstil og kultur In-House læge og klinik   Din profil: Taler godt engelsk Ønsker at arbejde i et miljø præget af højt tempo God til at lytte Gyldigt EU-pas eller arbejdstilladelse i Grækenland Den ideelle kandidat har gode tekniske færdigheder (er muligvis gamer eller har it-uddannelse/arbejdserfaring)     Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om jobbet, inden du ansøger, kan du booke 15- minutters samtale med en af vores udlandsrådgivere via dette link:  https://calendly.com/jobservice .  Send din ansøgning i dag og bliv en del af vores virksomhed og et multikulturelt miljø.