Blog > Dansk

Micheals Udlands Oplevelse

Jeg har nu boet i Belfast i omkring 14 dage, og jeg elsker det allerede det er en fantastisk by med super rare mennesker, og med massere af liv.

På min første dag på jobbet hos Concentrix blev vi tager rigtigt godt imod. Her mødte jeg de andre nye kommende kollegaer fra Danmark, Norge, Sverige og Holland.

Senere på dagen mødte jeg hele det danske team som jeg kommer til at arbejde med, og de var utrolig imødekommende, og var hurtige til at hjælpe med at finde et sted og bo og invitere en ud i byen.

Derefter forgik vores dag med introduktion hvor de fortalte lidt om jobbet, og om hvordan det var at bo i Belfast og de gav gode råd til hvilke område du skulle kigge efter et sted og bo. Jeg er så endt med at bo i east Belfast i hus, sammen med 5 andre.

Belfast har også mange seværdigheder du kan opleve hvis man er til det, der er f.eks. Titanic og Game of Thrones som er ret populært.

Da jeg så kom til min første weekend herover var der cultural night, hvor der var flere tusinder i byen, det var næsten umuligt og finde et sted og være pga. så mange mennesker var i byen og det var super fedt og opleve at så mange mennesker tage ud og morer sig, og se de mange shows som var rundt omkring i centrum af byen og der var musik, dans og skuespil. Meste af tiden den aften blev brugt med dansker teamet fra Concentrix, hvor vi spiste på en restaurant som hed Dirty onien og der bliv os drukket en enkel Guinness eller 2 den aften.

Efter 2 måneder i Irland

Jeg har nu arbejdet i Belfast i 2 måneder og jeg er faldet godt til hos Concentrix.

Hver fredag efter arbejde tager mange ansatte hos Concentrix hen på en Pub som hedder Ronnie Drews hvor man for en enkelt øl eller 5, så sammenholdet hos Concentrix’s ansatte er ret god og det er altid hygge og sidde et par timer på Ronnies med dine kollegaer.

Jeg var også overrasket over de mange shopping faciliteter der er i byen især i centrum, hvis man interesseret i det. Der er Prime mark, Zara, Victoria Square som er et stort shopping område indendørs og udendørs, og til sidst er der CastleCourt som er et stort shopping center som har butikker der sælger tøj, elektronik, madvare, skønhedsprodukter og så er der på øverste etage restauranter hvis man nu skulle blive små sulten.

Hvis du er en person som godt kan lige at gå i biografen så vil du kunne lide det her, da det er så meget billigere her i Belfast alle film koster 4 pund= 40 kr. så du kan se en del film til ingen penge.

Hvis du er meget glad for at tage ud og spise engang i mellem så er der rigtig mange gode steder i Belfast min favorit er Cosmos som ligger i Victoria Square som er en kæmpe restaurant som har en buffet med over 150 forskelige retter fra 8 forskellige lande.

[av_gallery ids='1574,1575,1576' style='thumbnails' preview_size='portfolio' crop_big_preview_thumbnail='avia-gallery-big-crop-thumb' thumb_size='portfolio' columns='5' imagelink='lightbox' lazyload='avia_lazyload' custom_class='']