Livet Som Abroader

Se verden fra en ny vinkel
Se Mere
#Abroader

Sådan Bliver Du Abroader​

Denne guide er udspecificeret fra den begyndende fase af tilværelsen som abroader, til den mere etablerende abroader som opnår fremskridt indenfor karriere- og personlig udvikling.

1

Tag Ud Og Oplev Verden

Vi hjælper dig med at finde et job i udlandet inden for bl.a. marketing, web, kundeservice eller salg. Vi hjælper dig med bolig og de praktiske ting, der er forbundet med at flytte til udlandet, så du har overskud til at opleve verden.

Styrk Dine Kompetencer

Vi hjælper med at styrke dine jobmuligheder i udlandet gennem vores online kurser og værktøjer indenfor bl.a. SEO, web, digital marketing og influencer arbejde, så du kan bruge din abroader tilværelse til at udvikle dig – arbedsmæssigt, sprogligt og som menneske.

2
3

Bliv Abroader Ambassadør

Har du bosat dig i udlandet og beskæftiget dig med et af de forrige steps, har du mulighed for at blive abroader ambassador for Find Job Abroad.

Du får dermed mulighed for at deltage i Find Job Abroad referal program, som giver dig mulighed for at skabe en indtjeningskilde, ved at programmet giver dig en fast fee i kommission, for hver kandidat som bliver rekrutteret igennem dig. ​

Nyd Friheden Som Abroader

Som erfaren abroader er du ikke bange for at kaste dig ud i nye situationer. Du nyder din udlandstilværelse til fulde og kan lære af de nye kulturer og mennesker du møder på din vej – du vokser som mennesker, som kun en abroader gør det.

4

Mikkel Risgaard

CEO & Founder, Find Job Abroad


Find Danske Jobs i Udlandet

Find Dit Næste Job Her

Vælg en udvalgt destination
ANSØG NU

Lær et nyt sprog

Bliv Flydende På Spansk Med En Privat Underviser

For kun $25 pr. lektion, får du muligheden for at blive flydende på spansk med hjælp fra vores privat undervisere – 100% digital undervisning
START SPANSK KURSUS

Lær et nyt sprog

Bliv Flydende På Spansk Med En Privat Underviser

or kun $19 pr. lektion, får du muligheden for at blive flydende på spansk med hjælp fra vores privat undervisere – 100% digital undervisning
FIND KURSUS

Hvad er en Abroader?

En abroader bor og arbejder i udlandet, og er ikke fast knyttet til en fast lokation. For det er i nye omgivelser at man kommer udenfor sin comfort zone og virkelig vokser som menneske. En abroader ser en udlandstilværelse som en muliged for at udvide sin horisont, opleve nye kulturer og lære nye sprog.

Hvordan hjælper Find Job Abroad dig?

Find Job Abroad hjælper dig med bolig og karriere i et nyt land, så du får de bedste rammer til at udforske nye steder og kulturer.

Gennem vores online kurser guider vi dig på vejen til et smartere, digitalt arbejdsliv, så du får mere frihed til at udforske nye steder på en eller flere destinationer i udlandet.

Få besked, når der bliver lanceret nye tiltag til livet som abroader

Tak for din interesse!
Vi giver dig løbende besked, om nye opdateringer til livet som abroader.
Hovsa! Du mangler at udfylde en eller flere felter. 😊