Turku

Ønsker du at booste dine IT-kundskaber, lære at levere perfekt kundeservice og samtidig opleve en anden kultur i ét år eller længere?

Sykes AB

Ønsker du at booste dine IT-kundskaber, lære at levere perfekt kundeservice og samtidig opleve en anden kultur i ét år eller længere?
 Turku, Finland
SYKES Finland søger dansk talende personale til vores tekniske support team.

Dit daglige arbejde vil bestå af at hjælpe kunder med deres computer relaterede problemer. Vi gør brug af alle gængse kommunikationsmedier; telefon, e-mail, chat og sociale medier.

Vi søger fremtidige kolleger, der er positive, sociale, kunde service orienterede og hårdt arbejdende, samt har god arbejdsmoral. Du er interesseret i at lære nye ting og er i stand til at arbejde i et hektisk miljø. Vi er en ung, international arbejdsplads hvor vi arbejder i hold, så god humoristisk sans er værdsat.

Vi har brug for at du kan kommunikere flydende på dansk. Gode engelsk kundskaber er også nødvendige, da vi er en engelsk-sproget virksomhed. Enhver IT erfaring og IT uddannelse er en fordel.

Vores kontor ligger i Turku, Finland, en by med næsten 200.000 indbyggere. Turku tilbyder et væld af aktiviteter –fra sport og motion til musik og kultur.

Mere om jobbet og os:

Vi vil træne dig inden du starter med arbejdet. Vi tilbyder muligheder for at lære det sidste om IT teknologi, sociale evner og håndtering af kunder. Hos SYKES vil du får erfaring med forretningsgangen i et internationalt og multikulturelt arbejdsmiljø.

Vi har gode teams med hjælpsomme kolleger, løbende træning og fordele, såsom arbejdsvelfærd via privat lægeklinik. Vi har løbende kontrakter, men er flexible med hensyn til længde og type af kontrakten, hvis du f.eks. blot ønsker at arbejde her et år eller to. For ansatte der flytter hertil fra udlandet, tilbyder vi en god og omfattende flyttepakke samt hjælp med at flytte. Vidste du iøvrigt, at trækprocenten i Finland er den laveste i Norden?

På nuværende tidspunkt yder vi teknisk support på syv sprog; dansk, finsk, norsk, svensk, estisk, hollandsk og tysk. I vores afdeling her i Turku er vi over 180 ansatte, der arbejder med teknisk support og kundeservice. SYKES Finland er en international og voksende virksomhed – med karrieremuligheder for dig. Vi er en del af SYKES Enterprises Inc., og har omkring 2000 kolleger, blot her i Norden.

Stillingen er opslået efter først-til-mølle princippet;
så tøv ikke, men send straks din ansøgning og CV
på engelsk.

Du kan finde flere oplysninger om os her: www.sykes.com

Og tjek vores video fra vores hjemmeside: https://youtu.be/1DXdYydFKHc

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Drag & Drop
Drag & Drop

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer

 Ja tak, jeg ønsker at få tilsendt nye jobs direkte til min mail

  Job title
Ønsker du at booste dine IT-kundskaber, lære at levere perfekt kundeservice og samtidig opleve en anden kultur i ét år eller længere?
  Virksomhed
Sykes AB
  Lokation
  Opslået for
2 months siden
  Ansøgningsfrist
31/05/2018
  Antal ledige stillinger
4

PRISSAMMENLIGNING

 DanmarkDestination
Middag for 2
(3 retter)
600 kr
550 kr
BigMac45 kr
34 kr
2v lejlighed7,891 kr
4000 kr

SEND MIG NYE JOBS

2 udsendelser per måned.

Sådan fungerer det

JOB

FIND DET RIGTIGE JOB

CV

OVERSÆT CV TIL ENGELSK MED FOKUS PÅ JOBBET

phone

JOB INTERVIEW

globe

OPLEV VERDEN